<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-49337851-1', 'stairpoint.com'); ga('send', 'pageview'); </script>


sikkerhet & compliance - TITUS


Har du noen gang sendt mail til feil mottaker med sensitiv innhold eller vedlegg, eller lagret dokumenter på feil sted? Da er du i tilfelle i "godt" selskap med de fleste andre.


Effektiv samhandling forutsetter at de ansatte deler og lagrer store mengder data i virksomheten - inkludert sensitiv informasjon.  

Gartner Group estimerer at datamengden vil vokse med 650% til 2015, så denne utfordringen øker bare i omfang. De fleste større virksomheter har policier for informasjonssikkerhet, men retningslinjene er sjeldent støttet i samhandlingssystemene. Dette eksponerer virksomheten og de ansatte samt samarbeidspartnere for datalekkasjer (DLP) med uheldige konsekvenser (eks. lekkasje av personaldata, sensitive økonomitall, forretningshemmeligheter etc).


Vår partner TITUS har markedsledende løsninger på klassifisering og informasjonssikkerhet som adresserer nettopp dette. Med TITUS-produktene kan de ansatte enkelt sette sensitivitetsnivå (eks. "hemmelig" eller "internt") og systemet sikrer videre at informasjonen kun kommer rette mottaker i hende via mobil, email/Outlook, lagring på SharePoint og filsystemer. Informasjonssikkerhet og compliance blir stadig viktigere - ta kontakt for å diskutere brukervennlig og effektiv sikring i deres organisasjon. Det er en grunn til at TITUS er en av raskest voksende software-selskapene i verden med over 2 millioner brukere.

Arbeidsflyt for alle. overalt - Nintex


Mye er mulig med Sharepoint, inkludert det å støtte de ansatte med arbeidsflyt og ferdiglagde skjemaer for utføring av oppgavene sine. MEN, enkelt er det ikke og du må i praksis ha inn en teknisk ekspert for å få gjort løpende endringer. Konsekvensene er lang responstid på endringer og ekstra kostnader. I realiteten stivner systmene over tid, og brukernytten reduseres.


NINTEX tilbyr en annen og enklere tilnærming. Vi liker konseptet med grafisk arbeidsflyt og et stort utvalg av ferdiglagde skjemaer på norsk - så enkelt at ALLE klarer å lage sine egne arbeidsflyter og skjemaer. Her kan du lage ditt eget opplegg for on-boarding av nyansatte, godkjenning av reiseregninger, eller hva som er viktig for dine ansatte. Fungerer på mobil, i skyen og for Office 365. Ta kontakt for å diskutere muligheter i deres organisasjon - her er mulighetene mange.

Governance & Compliance - AvePoint


Alle som har hatt ansvaret for en større samhandlingsløsning vet hvor krevende det er å drive forvaltning. Det er utrolig mange manuelle grep som må trengs for migrering, test, staging og produksjon. Valget er egentlig ganske enkelt; anskaffe ferdigprøvde løsninger som holdes oppdaterte over tid, eller på egenhånd utvikle og holde oppdatert omfattende scripts og skreddersøm?


Vi har valgt samarbeid med AvePoint fordi de har komplette løsninger som følger livsløpet til større samhandlingsløsninger, og tilbyr løsninger der SharePoint og Office365 kommer til kort. Alt levert som en suite hvor alle modulene fungerer sammen. 13.000 kunder sier sitt om modenheten på produktene. Vår status som sertifisert partner gir trygghet for kompetanse og leveranseevne.


Dette er noen av de løsningene deres vi liker:

  • Enkel migrering og forvaltning av innhold/konfigureringer//workflows fra utvikling -> test -> produksjon
  • Automatisering av prosessen med opprettelse av nye brukere/tilganger
  • Effektivisering av rutiner for granulær lagring og rask recovery
  • Optimalisering av lagring og arkivering: off-loading av SQL-baser for å spare lisenser og lagringsplass. Her er det store besparelser å hente.
  • Rapportering av SharePoint-bruk: hva er brukerne opptatt av, hvordan er totalbruken på SharePoint etc. Innsikt og problemløsning føre-var .

Vi sikrer samhandlingen med markedsledende produkter.


Med ferdiglagede produkter slipper vi å finne opp hjulet på nytt hver gang, og kan dele innovasjonskostnadene med flere. Det gir sikrere og bedre samhandling for pengene. Vi har valgt ut samarbeidspartnere som støtter konseptene våre og som er markedsledere på hvert av sine områder. Våre kunders behov og forespørsler er med på å definere ytterligere samarbeidspartnere. Se nærmere om TITUS, NINTEX og AvePoint under.


Som beskrevet på tjenester er anbefalningen vår at man først gjør en analyse av muligheter og ser på en plan for gevinsrealisering. Med dette på plass gir vi råd om aktuelle standardprodukter og behov for tjenesteleveranser. Deretter bistår vi med implementasjon, opplæring og forvaltning etter behov - gjerne sammen med kunden. Som lokal leverandør holder vi løpende kontakt med produsentene og passer på at kundene til enhver tid får maksimalt ut av løsningene sine.


Ta kontakt for å vite mer.

Produkter

Effektiv samhandling handler om å nå noen mål, og de kan variere. Her ser du DELLs nytteffekter fra innføring av Avepoints "DocAve". Hva er deres mål? Ta kontakt for å se hvordan deres miljø kan drives enklere og mer effekt.

StairPoint © ALL RIGHTS RESERVED.

StairPoint er ledende leverandær av Microsoft SharePoint-løsninger med AvePoint, Nintex og TITUS. Civil engineering companies. Civil engineering technician.

Stairpoint er ledende leverandør av Microsoft Sharepoint-løsninger med AvePoint, Nintex og Titus