<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-49337851-1', 'stairpoint.com'); ga('send', 'pageview'); </script>


StairPoint © ALL RIGHTS RESERVED.

Hvordan går man frem? Best Practices? Rådgivning?


Jørn Ellefsen er CEO og kan hjelpe med denne type spørsmål. Ta kontakt  jorn.ellefsen@stairpoint.com.

Sånn jobber vi;


Ærlighet, integritet og åpenhet preger alle våre beslutninger. Vi setter kunden først i arbeidet og byr på høyt driv, innovasjon og tett lagarbeid. Tillit er noe vi må fortjene hver eneste dag, og er inspirasjonen for at vi hele tiden jobber med å holde faget skarpt.

Adresse: Åsryggen 7, 1166 Oslo

Telefon:  90561572

Email:     jorn.ellefsen@stairpoint.com

Org. nr.: 913 060 423

Her jobber vi


med sans for relasjoner

om oss

vi tilbyr en trygg, innovativ og langsiktig samarbeidsmodell.


Visjon

Vår visjon er å bli ledende leverandør av sikre samhandlingsløsninger.


Forretningsidé

Vi sikrer samhandlingsløsninger gjennom systemenes livsløp. Vi tilbyr en suite av integrerte software-produkter som automatiserer løsningene.


Kundeløfte

Vi hjelper kundene i å bedre sikkerheten i eksisterende samhandlingssystemer, og støtte de ansattes arbeidsprosesser. Vi bidrar til å gjøre forvaltningen av samhandlingsløsningene enklere, billigere og bedre. Vi jobber langsiktig og relasjonsorientert.


Produkter og tjenester

Vi tilbyr forståelse for forretningsbehov, teknisk spisskompetanse, og markedsledende produkter med tilhørende tjenester på samhandlingsløsninger.


Våre er nordisk representant for TITUS  for deres løsninger på informasjonssikkerhet og klassifisering. Vi er partnere med Nintex på grafisk arbeidsflyt og skjemaer, samt AvePoint på automatisering og verdiøkning av Microsoft SharePoint (2007, 2010 og 2013) og Microsoft Office 365.INTERESSERT I NY JOBB?

Vi søker dyktige SharePoint-eksperter til teamet vårt i Oslo. Målet er å endre måten samhandling foregår blant markedsledende virksomheter i Norden. Er du en av våre nye kollegaer? Ta kontakt for oppfølgning.