Civil engineering technology
civil engineering information
energy auditing software

Civil engineering technology

Nintex Event 15. oktober

hvordan du kan automatisere og forenkle arbeidsprosesser i Sharepoint og Office 365?


Sammen med Knut Relbe-Moe, Nintex evangelist og Office 365 MVP, kjører vi et event på Nintex hvor kunder kan ta del i mulighetene med å automatisere adhoc arbeidsflyt i virksomheter. Santander Bank viser bla. hvordan de gikk frem, og hva de fikk til med Nintex.


Påmelding her


Agenda

12.00 Welcome by Knut Relbe-Moe, Nintex vTE( Virtual Technical Evangelist)
12.10 Case Study: Santander
13.00 Case Study: Ready to go HMS Solution With SharePoint and Nintex Mobile Forms by Jimmy Hang
14:00 How to use Nintex in your organization (With Nintex Alex)
14.30 Q & A | Roadmap | How to proceed from here (Alex, Knut, Jimmy)
15.00 Food and mingling


Sted: hos StairPoint

Nokia velger titus

Mobilgiganten velger klassifiseringsløsningene fra TITUS for 130.000 ansatte. Målet er sikrere samhandling. Se mer om casen.

ta Kontakt

Vi har tilgang på flere aktuelle analyser på SharePoint-markedet, og sender deg gjerne et eksemplar. Bruk skjemaet under eller ta kontakt på mail eller telefon.

Effektivisiering, innovasjon, samarbeid - kort sagt, mulighetene rundt samhandling er store. Ta kontakt for å starte dialogen om hvordan deres virksomhet kan nå forretningsmålene.

<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-49337851-1', 'stairpoint.com'); ga('send', 'pageview'); </script>


cyber Security events 

tankeledere fra innovative fagmiljøer og kunder møter sikkerhetsledere fra offentlig og privat sektor


Vi arrangerte nylig cyberfrokost med Adaptive Security som tema. Dette som en av våre møteplasser for de som ønsker faglig påfyll og vil dele erfaringer fra arbeid med cybersikkehet og risikohåndtering.


Toppledere fra hele verden oppgir cyberkriminalitet som den største og mest uforutsigbare risikoen virksomheten står ovenfor de neste tre årene, og de færreste er godt nok rustet til å håndtere alvorlige angrep.


Sentrale temaer for disse møteplassene er innovasjoner innenfor trusseletterretning, og hvordan du kan håndtere innsidetrusselen for å sikre verdier og fange opp interne og eksterne sikkerhetstrusler i et uforutsigbart landskap.   


Ta kontakt dersom du ønsker invitasjon til våre møteplasser.

For ledende samhandlingsmiljøer arrangerer vi "SharePoint Innovation Forum" hver annen måned. Målgruppen er innovatører og forretningsansvarlige, og vi deler ideer og erfaringer. Forumet har for tiden over 30 medlemmer fra Norges største virksomheter i privat og offentlig sektor.Ta kontakt hvis du ønsker å bli invitert på arrangementer med våre samarbeidspartnere.


Vi arrangerer Executive Roundtables for sikkerhetsansvarlige/CISO i virksomheter. Fokus på informasjonssikkerhet og klassifiserings-løsninger. Neste event er planlagt i juni som ifm besøk fra toppledelse i TITUS.


Vi planlegger også et event med Nintex automatisering av arbeidsflyt og bruk av skjemaer - alt på norsk, samt en utvidet workshop på Sharepoint Governance med AvePoint. Mer informasjon følger.

Events

StairPoint © ALL RIGHTS RESERVED.